Äventyrare och Utmanare

Sälj fika till geocachare lördagen 5/11,
häng sedan med till Boda Borg söndagen 20/11!

Kåren har under året fått många möjligheter till extrainkomster. Lördagen den 5/11 invaderas Campushallen i Linköping av 1000 geocachare och vi får sälja fika. Boka redan nu in dig på ett pass lördagen 5/11. Vi kommer behöva både scouter och föräldrar.

Efter att vi jobbat bra den 5/11 så roar vi oss den 20/11.
Kåren sponsrar en resa till Boda Borg i Oxelösund för att tacka er scouter som på flera sätt dragit in pengar till kåren. Det har varit granryckning på mossen, parkeringsvakt vid museet och försäljningar av olika slag. Alla äventyrare, utmanare och ledare är välkomna!

Om det finns platser kvar den 10 oktober så kommer inbjudan att skickas till fler kårer, så anmäl dig innan dess för att vara garanterad en plats.

Hur?
Gemensam buss från Malmslätt till Boda borg i Oxelösund över dagen (exakta tider kommer senare). Läs här om Boda borg http://bodaborg.se/vad-ar-boda-borg/
I resan ingår buss, inträde och lunch. Var och en tar med matsäck för dit- och hemresan och fickpengar om man vill köpa något mer.
Kåren sponsrar resan så det kostar bara 100:- (för Kärnas scouter) att följa med. Även ledare betalar 100:- och anmäler sig på samma sätt.

Anmälan
Följ länken och fyll i anmälan. Anmälan är giltig när du har betalat. Sätt in 100:- antingen till kårens plusgiro 100968-7 eller swish till 0734-184078 (Camilla Persson). Märk betalningen ”Boda scoutens namn”