Jamboree 2017

Jamboree 2017 stor
Den 5-12 augusti 2017 möts 20 000 barn och unga från hela landet på Rinkabyfältet i Skåne för att tillsammans skapa och uppleva äventyr, ha kul och lära känna nya vänner. Missa inte det!

Världen har aldrig varit så nära – och samtidigt så långt borta. Olika verkligheter möts och bildar något som inte upplevts förut. Där gränser suddas ut. På Jamboree17 skapar vi en plats där unga möts och tar ett gemensamt kliv in i framtiden. Scouterna är experter på att skapa dessa mötesplatser och nu gör vi det igen och du kan vara med och uppleva det. Var fjärde år ska Scouterna ha nationell jamboree och nu är det dags för Jamboree17.

Gå in på Jamboree-sidan för att läsa mer och se en inspirationsfilm.

Vi i Kärna scoutkår planerar att erbjuda upptäckare och uppåt att åka, under förutsättning att vi blir tillräckligt många vuxna (ledare och föräldrar). Vi börjar med att ta in intresseanmälan (inte bindande) och återkommer senare för bindande anmälan.
Anmäl intresse (scouter, föräldrar och ledare) till camilla@lysator.liu.se senast på grötfesten.
Har du frågor är det bara att höra av sig på samma mailadress eller telefon 0734-184078.

Senast i mitten på januari 2017 är det dags för definitivanmälan och betalning.
Kostnaden för 8 dagars läger är 3295 kr. Föräldrar betalar halv avgift och ledare betalar inget.
Distriktet ordnar buss till och från lägret för scoutkårer i Östergötland. Det tillkommer några hundra för bussresan.