Hultsfreds scoutfestival 2016

Hultsfred 2016

Distriktsläger i sommar

Var: Hultsfred (samma plats som Hultsfredsfestivalen)
När: 3:e juli till 9:e juli 2016 (6:e juli till 9:e juli för spårare)
Hur: I tält tillsammans med andra Kärnascouter
Pris: hela veckan 1300, spårare 600 (inkluderar mat, boende, tshirt, lägermärke och aktiviteter; resa tillkommer). Halv avgift för medföljande föräldrar.
Mer info: http://scoutfestival2016.scout.se/

Lägret kommer att ha temat musik och kreativitet men kommer så klart även att innehålla klassiska scoutaktiviteter och kommer antagligen att ha ett par tusen deltagare. Det går utmärkt att följa med som förälder för att se vad scouterna gör på läger och kanske hjälpa till med något när man ändå är där.

Frågor: Kontakta Hans Persson via unicorn@lysator.liu.se eller 0703-144052 om du har frågor.

Anmälan: Anmälan sker kårvis. Anmäl dig till kåren senast 15 mars genom att använda anmälningsblanketten och lämna eller mejla den till unicorn@lysator.liu.se.

Betalning: Sätt in lägeravgiften på Kärna Scoutkårs plusgiro 10 09 68-7 senast 20 mars. Avgift för resan återkommer vi med när vi vet hur många vi blir och hur vi kommer att åka.