Spårare 8–9 år

I Scouterna kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen.

I Scouterna kan du hitta på nästan vad som helst, från att leka nya lekar och bygga kojor i skogen som man kan sova i, till att pyssla och laga mat.

Du lär dig något nytt nästan varje dag i Scouterna, det är alltid roliga saker men ibland är de också väldigt bra att kunna. Som att tälja med kniv eller lägga bandage på någon som gjort sig illa. Men till skillnad från hur man gör i skolan läser vi inga böcker om knivar och bandage, vi lär oss genom att göra, genom att prova på allt på riktigt istället. Medan vi gör det samarbetar vi alltid i patruller, små grupper där alla är med och bestämmer. Det är smart, för tillsammans kan man alltid hjälpas åt att hitta på ännu roligare saker.

När man är scout gör man alltid sitt bästa men det gör inget om det råkar bli fel, därför brukar vi tänka lite på hur allting gått till så att vi blir bättre till nästa gång.

Ledare spårare 1:
Björn Stenborg, 072 – 166 65 10, bjorn@stenborg.at
Erika Andersson
Erik Larsson
Johan Kälvesten
Melody Paulsson Karlsson
Rebecca Magnusson
Vincent Norberg

Ledare spårare 2:
Claes Ahrén, 070 – 844 99 53, claes.ahren@gmail.com
Helena von Wowern, 070 – 977 10 36, brunte_nilsson@yahoo.de
Jon Danielsson, 070 – 426 76 44, jondanielsson24@gmail.com
Lena Högberg, 070 – 471 81 75, lena.a.hogberg@gmail.com
Hampus Brimalm
Tove Jönsson